رییس صندوق نوآوری و شكوفایی اعلام كرد

آمادگی صندوق نوآوری برای پشتیبانی از دانش بنیان های کارخانه نوآوری آمپر

آمادگی صندوق نوآوری برای پشتیبانی از دانش بنیان های کارخانه نوآوری آمپر

به گزارش لباس نو، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از آمادگی این صندوق برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر آگاهی داد و اظهار داشت: دراین زمینه با بهره گیری از ابزارهای متنوع مالی خود، آماده پشتیبانی از شرکت های فعال در این مجموعه فناور هستیم.


به گزارش لباس نو به نقل از ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر و گفت و گو با مدیران شتاب دهنده ها و شرکت های دانش بنیان، فناور و استارت آپ های مستقر در این مجموعه، اظهار داشت: این کارخانه نوآوری، حاصل مطالعات و بررسی های بسیار بوده و باعث شده است که مجموعه «آمپر» مسیر خودرا با سرعت پیدا کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلان اینکه مهم ترین مزیت این مجموعه، اتصال آن به بازار و تمرکز بر حوزه های تقاضایی است که به این مجموعه ارائه شده است، اظهار داشت: این مجموعه و شرکت های وابسته به آن توانسته اند در عرصه حمل و نقل و خودرو، امنیت غذایی و تجهیزات پزشکی، اتصالات خوبی با بازار برقرار کنند و پیشنهاد ما این است که در همین حوزه ها به گونه ای عمیق تر و تخصصی تر از گذشته، فعالیت خودرا ادامه دهند.
خیاطیان همین طور از آمادگی صندوق نوآوری برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر آگاهی داد و اظهار داشت: دراین زمینه با بهره گیری از ابزارهای متنوع مالی خود، آماده پشتیبانی از شرکت های فعال در این مجموعه فناور هستیم. پیشنهاد ما این است که مجموعه «آمپر» و شتابدهنده های دانش بنیان وابسته به آن در مدل هم سرمایه گذاری با صندوق نوآوری وارد تعامل شوند.
پرویز کرمی، مدیرعامل و رییس هیئت مدیره کارخانه نوآوری آمپر نیز در این بازدید به معرفی توانمندی ها و دستاوردهای سه شتابدهنده حاضر در کارخانه نوآوری و استارتاپ ­های زیرمجموعه در عرصه فناوری های نرم، سلامت و امنیت غذایی و هوشمندسازی خودرو پرداخت.
به نقل از صندوق نوآوری، در جریان این بازدید، مدیران شتاب دهنده ها و استارت آپ های مستقر در این مجموعه، توانمندی ها، دغدغه ها و چالش های خودرا مطرح نمودند.
مرکز نوآوری آمپر سال ۱۳۹۸ با هدف تقویت زیست بوم نوآوری کشور، توسط هلدینگ رایزکو تاسیس شد. در سال ۱۴۰۲ بمنظور رشد و پیشرفت زیست بوم نوآوری و کمک به اقتصاد دانش بنیان و خلاق ایجادشده، این مرکز در شکل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با سه شتابدهنده آمپر چنج (Amper Change) در عرصه صنایع خلاق، هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات و اینترنت اشیاء؛ آمپر درایو (Amper Drive) در عرصه حمل و نقل و صنعت خودرو؛ آمپر لایف (Amper Life) در عرصه سلامت و تجهیزات پزشکی، به عنوان بازوی نوآوری هلدینگ فعالیت می کند.
کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با پشتیبانی از ایده های خلاق، نوآور و ایجاد فضایی مناسب برای پژوهش و نوآوری، نخبگان دانشگاهی و صاحبان ایده را در تجاری سازی ایده ها و کنار زدن موانع پیش رو جهت نیل به اهدافشان همراهی می کند.



1402/05/23
11:05:54
5.0 / 5
1278
تگهای خبر: اقتصاد , اینترنت , دانشگاه , صندوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
لباس نو